Aktualno pri nas

30 marec 2021

Velikonočni pirhi štirih dežel

Tradicionalna razstava pirhov štirih dežel bi vas te dni pričakala na stolpu Vinarium, a ker obiski v živo niso možni, vas vabimo k ogledu videa... Preberi več »
1 marec 2021

Vinsko-kulinarično doživetje

Čeprav je stolp Vinarium že od oktobra lani zaprt za obiskovalce, vas vabimo k ogledu videa ter doživetju vinsko-turistične ceste, kjer so doma vi... Preberi več »

Vinarium Lendava

Razgledovanje po Prekmurju se prične v Vinariumu Lendava

Kdaj ste lahko na en mah  zrli na pokrajine kar 4 držav naenkrat? Razgledni stolp Vinarium Lendava, visok 53,5 m, vam ponuja prekrasen 360° pogled na barvito pokrajino, ki sega od Lendavskih goric, kjer je stolp ponosno postavljen, pa vse tja do porečja Mure, in zajame prekrasen razgled na ravnice in gričevja Slovenije, Madžarske, Hrvaške in Avstrije. Na najvišjo razgledno ploščad stolpa se lahko udobno povzpnete z dvigalom ali pa se povzpnete po 240 stopnicah in doživite vzpon na najlepšo razgledno točko daleč naokoli na najbolj pristen način. Ko se naužijete prekrasnega razgleda, naredite čudovite fotografije in posnamete dih jemajoč »selfie« več kot 50 m nad zemljo, vabljeni v pritličje na dišeče domače kulinarične užitke, pokušino vrhunskih lokalnih vin in sokov.