Vinarium

Vinarium se predstavlja na sejmih

Konec januarja je v Ljubljani potekal 31. mednarodni turistični sejem Alpe-Adria, namenjen zelenemu in aktivnemu turizmu, kampingu in karavaningu. V sklopu sejemske stojnice Lendave so se predstavili tudi lendavski ponudniki in društva s stolpom Vinarium, vinsko-kulinaričnimi prireditvami, razpršenim hotelom Vinarium, v ponudbi pa je vseskozi bila tudi degustacija vin lendavskih vinarjev oz. vinogradnikov.

sejemAA

Na največjem sejmu v državah Beneluxa

Slovenski partnerji in turistična podjetja so se pod okriljem Slovenske turistične organizacije predstavili na letošnjem največjem sejmu Vakantiebeurs v Utrechtu na Nizozemskem. Lendava je pod okriljem Zavoda za turizem in razvoj bila zastopana z razpršenim hotelom Vinarium, razglednim stolpom Vinarium ter ponudbo kolesarskih izletov.

Vakantiebeurs je že vrsto let največji sejem v Beneluxu. Letos je potekal med 15. in 19. januarjem. Dogodek je bil odlična priložnost za osebno srečanje z novimi partnerji in bodočimi obiskovalci. V letu 2019 je dogodek obiskalo kar 103.312 obiskovalcev, najbolj pogost razlog za obisk sejma je iskanje inspiracije in odkrivanje novih destinacij za potovanja.

vakantie

Konec februarja še v Budimpešto

Med 27. februarjem in 1. marcem bo v Budimpešti potekal turistični sejem Travel – Utazás, kjer bo Lendava znova vabila na svoje festivalske dogodke, na ogled štirih dežel s stolpa Vinarium ter na doživetje Hotela Vinarium z zaokroženo ponudbo kulture, gastronomije in aktivnosti.