Aktualno pri nas

28 februar 2019

Razpis za najem lesenih objektov podaljšan

Turistična zveza Lendava vabi zainteresirane ponudnike vabi, naj oddajo svojo ponudbo za najem zunanjega gostinskega objekta ob stolpu Vinarium Lenda... Preberi več »
15 februar 2019

Vinarkov stolp

Na knjižne police je prispela slikanica avtorice Miše Gerič Špacapan z naslovom Vinarkov stolp, ki je v prodaji seveda v trgovinici stolpa, obisko... Preberi več »

Vinarium Lendava

Razgledovanje po Prekmurju se prične v Vinariumu Lendava

Kdaj ste lahko na en mah  zrli na pokrajine kar 4 držav naenkrat? Razgledni stolp Vinarium Lendava, visok 53,5 m, vam ponuja prekrasen 360° pogled na barvito pokrajino, ki sega od Lendavskih goric, kjer je stolp ponosno postavljen, pa vse tja do porečja Mure, in zajame prekrasen razgled na ravnice in gričevja Slovenije, Madžarske, Hrvaške in Avstrije. Na najvišjo razgledno ploščad stolpa se lahko udobno povzpnete z dvigalom ali pa se povzpnete po 240 stopnicah in doživite vzpon na najlepšo razgledno točko daleč naokoli na najbolj pristen način. Ko se naužijete prekrasnega razgleda, naredite čudovite fotografije in posnamete dih jemajoč »selfie« več kot 50 m nad zemljo, vabljeni v pritličje na dišeče domače kulinarične užitke, pokušino vrhunskih lokalnih vin in sokov.