Aktualno pri nas

5 september 2018

Festivalski utrinki

Dogodki v slopu četrtega Festivala Vinarium se še vrstijo v naslednjih dneh, na sporedu so koncerti na prizorišču Ribiškega doma, na gradu oziro... Preberi več »
13 avgust 2018

Festival Vinarium: 17. avgust – 9. september

Festival Vinarium, ki poteka konec avgusta in v začetku septembra, združuje že tradicionalne lendavske prireditve, med katerimi je najbolj odmevna ... Preberi več »

Vinarium Lendava

Razgledovanje po Prekmurju se prične v Vinariumu Lendava

Kdaj ste lahko na en mah  zrli na pokrajine kar 4 držav naenkrat? Razgledni stolp Vinarium Lendava, visok 53,5 m, vam ponuja prekrasen 360° pogled na barvito pokrajino, ki sega od Lendavskih goric, kjer je stolp ponosno postavljen, pa vse tja do porečja Mure, in zajame prekrasen razgled na ravnice in gričevja Slovenije, Madžarske, Hrvaške in Avstrije. Na najvišjo razgledno ploščad stolpa se lahko udobno povzpnete z dvigalom ali pa se povzpnete po 240 stopnicah in doživite vzpon na najlepšo razgledno točko daleč naokoli na najbolj pristen način. Ko se naužijete prekrasnega razgleda, naredite čudovite fotografije in posnamete dih jemajoč »selfie« več kot 50 m nad zemljo, vabljeni v pritličje na dišeče domače kulinarične užitke, pokušino vrhunskih lokalnih vin in sokov.