Aktualno pri nas

11 junij 2021

Vinarkov stolp v dveh jezikovnih različicah

Na prodajnih policah trgovinice stolpa je znova slikanica Vinarkov stolp avtorice Miše Gerič Špacapan, ki je poleg ponatisa v slovenskem jeziku na... Preberi več »
27 maj 2021

Iz Lendave do Kopra – tretjič!

V soboto, 29. maja 2021, bodo ploščad pred stolpom Vinarium v dopoldanskem času znova zasedli e-avtomobili, ki se bodo nato podali na pot proti Kop... Preberi več »

Vinarium Lendava

Razgledovanje po Prekmurju se prične v Vinariumu Lendava

Kdaj ste lahko na en mah  zrli na pokrajine kar 4 držav naenkrat? Razgledni stolp Vinarium Lendava, visok 53,5 m, vam ponuja prekrasen 360° pogled na barvito pokrajino, ki sega od Lendavskih goric, kjer je stolp ponosno postavljen, pa vse tja do porečja Mure, in zajame prekrasen razgled na ravnice in gričevja Slovenije, Madžarske, Hrvaške in Avstrije. Na najvišjo razgledno ploščad stolpa se lahko udobno povzpnete z dvigalom ali pa se povzpnete po 240 stopnicah in doživite vzpon na najlepšo razgledno točko daleč naokoli na najbolj pristen način. Ko se naužijete prekrasnega razgleda, naredite čudovite fotografije in posnamete dih jemajoč »selfie« več kot 50 m nad zemljo, vabljeni v pritličje na dišeče domače kulinarične užitke, pokušino vrhunskih lokalnih vin in sokov.