Aktualno pri nas

20 marec 2017

Velikonočna pisanica “pisanica src”

Velikonočna pisanica "pisanica src" v nastajanju pod prsti umetnikov iz vasi Molva iz sosednje Hrvaške. Slavnostno odkritje pisanice bo v nedeljo, ... Preberi več »
20 marec 2017

Razstava “Velikonočni pirhi štirih dežel”

Ljudno vabjeni na mednarodno razstavo z naslovom Velikonočni pirhi štirih dežel, ki je na ogled  od 18 .3.2017 do 30.4.2017 v kupoli razglednega s... Preberi več »

Vinarium Lendava

Razgledovanje po Prekmurju se prične v Vinariumu Lendava

Kdaj ste lahko na en mah  zrli na pokrajine kar 4 držav naenkrat? Razgledni stolp Vinarium Lendava, visok 53,5 m, vam ponuja prekrasen 360° pogled na barvito pokrajino, ki sega od Lendavskih goric, kjer je stolp ponosno postavljen, pa vse tja do porečja Mure, in zajame prekrasen razgled na ravnice in gričevja Slovenije, Madžarske, Hrvaške in Avstrije. Na najvišjo razgledno ploščad stolpa se lahko udobno povzpnete z dvigalom ali pa se povzpnete po 240 stopnicah in doživite vzpon na najlepšo razgledno točko daleč naokoli na najbolj pristen način. Ko se naužijete prekrasnega razgleda, naredite čudovite fotografije in posnamete dih jemajoč »selfie« več kot 50 m nad zemljo, vabljeni v pritličje na dišeče domače kulinarične užitke, pokušino vrhunskih lokalnih vin in sokov.