Aktualno pri nas

23 april 2022

Tradicionalno druženje in skupni izziv v vožnji z električnimi vozili iz Lendave do Kopra

Organizator dogodka Društvo e-mobilnost Slovenija znova vabi na tradicionalno druženje in skupni izziv v vožnji z električnimi vozili iz Lendave d... Preberi več »
16 april 2022

Zipline Vinarium, nova pridobitev ob najvišjem stolpu v Sloveniji

V soboto, 16. aprila, je ob razglednem stolpu Vinarium Lendava v Lendavskih goricah zaživel še Zipline Vinarium, ki hkrati omogoča spuščanje po d... Preberi več »

Vinarium Lendava

Razgledovanje po Prekmurju se prične v Vinariumu Lendava

Kdaj ste lahko na en mah  zrli na pokrajine kar 4 držav naenkrat? Razgledni stolp Vinarium Lendava, visok 53,5 m, vam ponuja prekrasen 360° pogled na barvito pokrajino, ki sega od Lendavskih goric, kjer je stolp ponosno postavljen, pa vse tja do porečja Mure, in zajame prekrasen razgled na ravnice in gričevja Slovenije, Madžarske, Hrvaške in Avstrije. Na najvišjo razgledno ploščad stolpa se lahko udobno povzpnete z dvigalom ali pa se povzpnete po 240 stopnicah in doživite vzpon na najlepšo razgledno točko daleč naokoli na najbolj pristen način. Ko se naužijete prekrasnega razgleda, naredite čudovite fotografije in posnamete dih jemajoč »selfie« več kot 50 m nad zemljo, vabljeni v pritličje na dišeče domače kulinarične užitke, pokušino vrhunskih lokalnih vin in sokov.