Aktualno pri nas

8 december 2016

Lendava skozi foto objektiv

Za poživitev jesensko-zimskih dni se na stolpu Vinarium Lendava razstavljajo dela članov Foto video kluba iz Lendave. V soju fotografskega objekt... Preberi več »
12 oktober 2016

Vinarium Lendava je Sejalec 2016

Na današnji novinarski konferenci ob Dnevih slovenskega turizma v Radencih so med drugim razglasili tudi dobitnike priznanj, ki bodo najbolj zaslužn... Preberi več »

Vinarium Lendava

Razgledovanje po Prekmurju se prične v Vinariumu Lendava

Kdaj ste lahko na en mah  zrli na pokrajine kar 4 držav naenkrat? Razgledni stolp Vinarium Lendava, visok 53,5 m, vam ponuja prekrasen 360° pogled na barvito pokrajino, ki sega od Lendavskih goric, kjer je stolp ponosno postavljen, pa vse tja do porečja Mure, in zajame prekrasen razgled na ravnice in gričevja Slovenije, Madžarske, Hrvaške in Avstrije. Na najvišjo razgledno ploščad stolpa se lahko udobno povzpnete z dvigalom ali pa se povzpnete po 240 stopnicah in doživite vzpon na najlepšo razgledno točko daleč naokoli na najbolj pristen način. Ko se naužijete prekrasnega razgleda, naredite čudovite fotografije in posnamete dih jemajoč »selfie« več kot 50 m nad zemljo, vabljeni v pritličje na dišeče domače kulinarične užitke, pokušino vrhunskih lokalnih vin in sokov.