Aktualno pri nas

31 december 2016

Voščilo

Novo leto je neznanec prav lepo ga bo spoznati, pa ne preveč pričakovati, staro leto je minilo, ne oziraj se nazaj, novega pa ne priganj... Preberi več »
8 december 2016

Lendava skozi foto objektiv

Za poživitev jesensko-zimskih dni se na stolpu Vinarium Lendava razstavljajo dela članov Foto video kluba iz Lendave. V soju fotografskega objekt... Preberi več »

Vinarium Lendava

Razgledovanje po Prekmurju se prične v Vinariumu Lendava

Kdaj ste lahko na en mah  zrli na pokrajine kar 4 držav naenkrat? Razgledni stolp Vinarium Lendava, visok 53,5 m, vam ponuja prekrasen 360° pogled na barvito pokrajino, ki sega od Lendavskih goric, kjer je stolp ponosno postavljen, pa vse tja do porečja Mure, in zajame prekrasen razgled na ravnice in gričevja Slovenije, Madžarske, Hrvaške in Avstrije. Na najvišjo razgledno ploščad stolpa se lahko udobno povzpnete z dvigalom ali pa se povzpnete po 240 stopnicah in doživite vzpon na najlepšo razgledno točko daleč naokoli na najbolj pristen način. Ko se naužijete prekrasnega razgleda, naredite čudovite fotografije in posnamete dih jemajoč »selfie« več kot 50 m nad zemljo, vabljeni v pritličje na dišeče domače kulinarične užitke, pokušino vrhunskih lokalnih vin in sokov.