Aktualno pri nas

1 april 2018

Pomlad na stolpu Vinarium!

Pomlad in z njo povezano prebujanje obeležujemo tudi na stolpu Vinarium z nagradno igro in bogatimi nagradami: V nagradni igri lahko sodelujejo vs... Preberi več »
26 marec 2018

Razpisna dokumentacija za najem gostinskega lokala in uporabo zunanjih lesenih gostinskih objektov ob razglednem stolpu Vinarium Lendava

Objavljamo Javni razpis za zbiranje pisnih ponudb za najem gostinskega lokala in uporabo zunanjih lesenih gostinskih objektov ob razglednem stolpu Vin... Preberi več »

Vinarium Lendava

Razgledovanje po Prekmurju se prične v Vinariumu Lendava

Kdaj ste lahko na en mah  zrli na pokrajine kar 4 držav naenkrat? Razgledni stolp Vinarium Lendava, visok 53,5 m, vam ponuja prekrasen 360° pogled na barvito pokrajino, ki sega od Lendavskih goric, kjer je stolp ponosno postavljen, pa vse tja do porečja Mure, in zajame prekrasen razgled na ravnice in gričevja Slovenije, Madžarske, Hrvaške in Avstrije. Na najvišjo razgledno ploščad stolpa se lahko udobno povzpnete z dvigalom ali pa se povzpnete po 240 stopnicah in doživite vzpon na najlepšo razgledno točko daleč naokoli na najbolj pristen način. Ko se naužijete prekrasnega razgleda, naredite čudovite fotografije in posnamete dih jemajoč »selfie« več kot 50 m nad zemljo, vabljeni v pritličje na dišeče domače kulinarične užitke, pokušino vrhunskih lokalnih vin in sokov.