Aktualno pri nas

5 junij 2018

Medžimurski sejem na stolpu Vinarum

Medžimurski sejem, organiziran po zgledu sejma v Čakovcu, ki ga radi obiščejo tudi Pomurci, bo potekal 9. junija na Stolpu Vinarium. V sklopu sejm... Preberi več »
24 maj 2018

Zaključek nagradne igre Pomlad na stolpu Vinarium

Z žrebanjem petih nagrajencev smo zaključili nagradno igro Pomlad na stolpu Vinarium, ki je trajala od začetka aprila. Nagrajenci žrebanja, 24.... Preberi več »

Vinarium Lendava

Razgledovanje po Prekmurju se prične v Vinariumu Lendava

Kdaj ste lahko na en mah  zrli na pokrajine kar 4 držav naenkrat? Razgledni stolp Vinarium Lendava, visok 53,5 m, vam ponuja prekrasen 360° pogled na barvito pokrajino, ki sega od Lendavskih goric, kjer je stolp ponosno postavljen, pa vse tja do porečja Mure, in zajame prekrasen razgled na ravnice in gričevja Slovenije, Madžarske, Hrvaške in Avstrije.

Na najvišjo razgledno ploščad stolpa se lahko udobno povzpnete z dvigalom ali pa se povzpnete po 240 stopnicah in doživite vzpon na najlepšo razgledno točko daleč naokoli na najbolj pristen način. Ko se naužijete prekrasnega razgleda, naredite čudovite fotografije in posnamete dih jemajoč »selfie« več kot 50 m nad zemljo, vabljeni v pritličje na dišeče domače kulinarične užitke, pokušino vrhunskih lokalnih vin in sokov.