Aktualno pri nas

28 marec 2019

Velikonočni pirhi štirih dežel

Lepo vabljeni na razstavo Velikonočni pirhi štirih dežel v kupoli Stolpa Vinarium Lendava, na kateri se predstavlja 21 razstavljavcev iz Slovenije,... Preberi več »
27 marec 2019

Vinarkov stolp se predstavi

Na stolpu je potekala predstavitev slikanice Vinarkov stolp avtorice Miše Gerič Špacapan, ilustracije je prispeval Peter Orban, ki tako kot avtori... Preberi več »

Vinarium Lendava

Razgledovanje po Prekmurju se prične v Vinariumu Lendava

Kdaj ste lahko na en mah  zrli na pokrajine kar 4 držav naenkrat? Razgledni stolp Vinarium Lendava, visok 53,5 m, vam ponuja prekrasen 360° pogled na barvito pokrajino, ki sega od Lendavskih goric, kjer je stolp ponosno postavljen, pa vse tja do porečja Mure, in zajame prekrasen razgled na ravnice in gričevja Slovenije, Madžarske, Hrvaške in Avstrije.

Na najvišjo razgledno ploščad stolpa se lahko udobno povzpnete z dvigalom ali pa se povzpnete po 240 stopnicah in doživite vzpon na najlepšo razgledno točko daleč naokoli na najbolj pristen način. Ko se naužijete prekrasnega razgleda, naredite čudovite fotografije in posnamete dih jemajoč »selfie« več kot 50 m nad zemljo, vabljeni v pritličje na dišeče domače kulinarične užitke, pokušino vrhunskih lokalnih vin in sokov.