Aktualno pri nas

21 maj 2023

20. maj – Svetovni dan čebel

V soboto 20. maja smo obeležili Svetovni dan čebel Ta drobcena bitja in marljiva bitja so zelo pomembna za naš planet, saj pomagajo pri oprašev... Preberi več »
17 maj 2023

Vina z razgledom

3 zaporedne sobote ste na stolpu Vinarium Lendava lahko okušali vina lokalnih vinarjev. S svojimi vini sta se predstavila vinarja Vinske kleti Kel... Preberi več »

Vinarium Lendava

Razgledovanje po Prekmurju se prične v Vinariumu Lendava

Kdaj ste lahko na en mah  zrli na pokrajine kar 4 držav naenkrat? Razgledni stolp Vinarium Lendava, visok 53,5 m, vam ponuja prekrasen 360° pogled na barvito pokrajino, ki sega od Lendavskih goric, kjer je stolp ponosno postavljen, pa vse tja do porečja Mure, in zajame prekrasen razgled na ravnice in gričevja Slovenije, Madžarske, Hrvaške in Avstrije.

Na najvišjo razgledno ploščad stolpa se lahko udobno povzpnete z dvigalom ali pa se povzpnete po 240 stopnicah in doživite vzpon na najlepšo razgledno točko daleč naokoli na najbolj pristen način. Ko se naužijete prekrasnega razgleda, naredite čudovite fotografije in posnamete dih jemajoč »selfie« več kot 50 m nad zemljo, vabljeni v pritličje na dišeče domače kulinarične užitke, pokušino vrhunskih lokalnih vin in sokov.