Aktualno pri nas

27 november 2022

Miklavžev spust in obdarovanje otrok

Miklavž je letos imel prav posebno željo. Spust z Zipline Vinarium 😉 Se bo opogumil? 4. decembra v nedeljo ob 14. uri, pri stolpu Vinarium Lenda... Preberi več »
1 oktober 2022

Medeni pohod z zaključkom pri stolpu Vinarium Lendava

En posebno sladek dogodek v organizaciji Čebelarskega društva Lendava - Medeni pohod. Čebelarsko društvo Lendava je v soboto, 1.10.2022 organiz... Preberi več »

Vinarium Lendava

Razgledovanje po Prekmurju se prične v Vinariumu Lendava

Kdaj ste lahko na en mah  zrli na pokrajine kar 4 držav naenkrat? Razgledni stolp Vinarium Lendava, visok 53,5 m, vam ponuja prekrasen 360° pogled na barvito pokrajino, ki sega od Lendavskih goric, kjer je stolp ponosno postavljen, pa vse tja do porečja Mure, in zajame prekrasen razgled na ravnice in gričevja Slovenije, Madžarske, Hrvaške in Avstrije.

Na najvišjo razgledno ploščad stolpa se lahko udobno povzpnete z dvigalom ali pa se povzpnete po 240 stopnicah in doživite vzpon na najlepšo razgledno točko daleč naokoli na najbolj pristen način. Ko se naužijete prekrasnega razgleda, naredite čudovite fotografije in posnamete dih jemajoč »selfie« več kot 50 m nad zemljo, vabljeni v pritličje na dišeče domače kulinarične užitke, pokušino vrhunskih lokalnih vin in sokov.